Behanger gezocht? Huur nu een behanger van Lareno in!

Ons team bestaat uit vakmannen die met alle soorten behang kunnen werken. ​Wij garanderen dan ook het beste resultaat wanneer u het renovlies behang door ons laat behangen. Ons specialisme ligt op het gebied van renovlies/glasvezelbehang.

Lareno gebruikt alleen materialen van de hoogste kwaliteit. Denk aan de beste kwaliteit behang en top kwaliteit verf. Daarnaast geven wij op als ons werk 100% garantie. Vraag vrijblijvend nu een offerte aan!

Keuze uit allerlei soorten behang

Onze behangers voorzien allerlei soorten behang op elk gewenste ondergrond. Bijvoorbeeld glasvezelbehang of vliesbehang dat tegenwoordig heel erg in is. Of wat te denken van vinylbehang? Behangers prijzen en kosten voor het behangwerk hangen af van de ondergrond en welke behangsoort er gebruikt gaat worden. U hoeft alleen maar de keuze te maken uit de behangsoorten en dan gaat onze behanger aan de slag. Hierbij is het mogelijk om een totaalprijs voor alle werkzaamheden en materialen te krijgen. Wanneer u een behanger van Lareno inhuurt krijgt u vooraf duidelijkheid over alle kosten, dus geen verassingen. U ontvangt vervolgens een vrijblijvende offerte.

Behangers met een landelijke dekking

​Lareno biedt u een landelijke dekking met behangers. Dat betekent dat er ook een behangspecialist bij u aan de slag kan gaan in Nederland tegen een zeer scherp tarief. Tevens zijn we vaak werkzaam in de onderstaande steden:

Elke stad en elke plaats of dorp is voor Lareno bereikbaar. Onze landelijke dekking is gegarandeerd.​ Heeft u vragen over diverse behang, onze werkwijze of de prijzen? Contacteer ons voor een offerte of wij nemen graag de behangklus (vrijblijvend) met u door!

Vraag een prijsopgave aan

Vul hieronder het stappenplan in en ontvang binnen 24 uur een prijsopgave in uw e-mail.

Danku, we hebben uw aanvraag ontvangen
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Veelgestelde vragen

Waarom is renovlies goedkoper dan stucwerk?

Renovlies droogt sneller nadat het is aangebracht dan stuc/pleisterwerk, dat zorgt ervoor dat er sneller achter elkaar kan worden gewerkt. Stuc/pleisterwerk heeft een droogtijd van ca. een à twee weken voordat er geschilderd kan worden. Renovlies kan daarentegen in dezelfde week worden aangebracht, afgewerkt én geschilderd in een kleur naar keuze.

De vuistregel is dat waar uw woning voor gestukadoord/gepleisterd kan worden, u voor hetzelfde bedrag uw hele woning met renovlies heeft afgewerkt én geschilderd in kleur naar keuze.

Op welke oppervlakten kan renovlies aangebracht worden?

Renovlies is aan te brengen op veel verschillende ondergronden zoals: Prefab beton, kalkzandsteen, ytong, gipskartonplaat, kanaalplaat, breedplaat, fermacell.

Is renovlies later nog over te schilderen?

U kunt renovlies ten alle tijden overschilderen in een andere kleur.

Zijn naden zichtbaar in mijn muren?

Door het gebruik van de hoogste kwaliteit 200grams renovlies kunnen we deze renovlies naadloos aanbrengen. We lopen alle muren ook nog eens na en indien nodig vullen we naden nog met een lichtgewicht vulmiddel alvorens we gaan schilderen.