.
Lareno over ons

Over ons

Een team van vakmannen met jarenlange kennis en ervaring

De gehele afwerking van uw woning onderbrengen bij één partij: LARENO. Een gespecialiseerd team van vier vakmannen met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van renovlies behangen, schilderen en airless spuiten.

Uw wensen staan bij ons op de eerste plaats, alles is bespreekbaar en er is veel mogelijk. Wij denken graag met u mee! Wij zorgen voor de mooiste afwerking van uw binnenmuren en plafonds. Wij staan garant voor een prachtig eindresultaat.

Lees meer

Ons proces

Zo voorzien wij uw woning in een wéék van renovlies!

Met ons proces dat op de meeste woningen toepasbaar is, zorgen wij dat uw woning zo snel mogelijk is voorzien van renovlies en afgewerkt. U kunt dan snel weer verder met het inrichten van uw woning.

Stap 1: Voorbereidend werk

Stopcontacten, schakelaars en trapleuningen verwijderen. Eventueel vloeren afplakken. Schuren van de binnenmuren en kleine reparaties uitvoeren. Start aanbrengen renovlies op de binnenmuren.

Stap 2: Aanbrengen Renovlies

Verder met het aanbrengen van renovlies op de binnenmuren. Daarna kitten we de raamkozijnen, deurkozijnen en de naden tussen muur en plafonds af. Ook lopen we de naden van het renovlies na en waar nodig pleisteren we de naden dicht met een finish pleister.

Stap 3: Afwerking

We plakken alles af met fine line tape, een speciale tape die niet hard kleeft en zorgt voor een strak eindresultaat. Daarna brengen we de muurverf aan en vervolgens verwijderen we de tape.

Stap 4: Aanbrengen accenten

Als laatste brengen we accentkleuren aan op de gewenste muren, plaatsen we coating op de keukenmuren of plakken we patroon- of fotobehang.

Ons team

Een team van vakmannen

Bart

Eigenaar
Bart Lareno

Jan

Medewerker
Medewerker Jan Lareno

Meindert

Medewerker
Medewerker Meindert Lareno

Wilt u met ons aan de slag gaan?
Vraag een prijsopgave aan.

Prijsopgave aanvragen