Stukadoor gezocht – Lareno helpt u met al uw stucwerkzaamheden!

Een stukadoor, ook wel bekend als stucwerker of plakwerker treft u o.a. aan bij Lareno. Hetgeen wat in een woning direct op valt, zijn de wanden en het plafond. Hoe deze afgewerkt worden bepaald het totaal plaatje, oftewel dit is de basis van een verzorgde en mooie woning. Lareno helpt u als specialist met het aanbrengen van het gewenste stucwerk voor uw (nieuwbouw)woning.

Diverse soorten stucwerk

Een belangrijke keuze is welk stucwerk er word gebruikt als afwerking in uw woning. Elk stucwerk heeft zo zijn bepaalde eigenschappen die wel of niet bij uw wensen en behoeften passen. De diverse stucwerk in combinatie met de bijbehorende kosten en budget zorgen ervoor dat er een keuze gemaakt kan worden. Onderstaand de meest gekozen soorten stucwerk:

Spackspuiten: Een speciale machine brengt de spack op zowel muren en/of het plafond. Deze snelle manier van stucen zorgt verder voor lage kosten per m2. Het wordt beschouwd als de goedkoopste variant.

Sierpleister: Onder sierpleister vallen bijvoorbeeld Spachtelputz, Granol en nog vele andere. Verschillende structuren zorgen voor direct resultaat op kleur, zonder extra behandeling. Het hoeft ook niet geschilderd te worden aangezien het in iedere gewenste kleur verkrijgbaar is.

Behang- en sausklaar: Bent u van plan om uw woning of specifieke kamer te schilderen of te behangen, dan is hier apart stucwerk voor. Na afwerking is het mogelijk om de gewenste verf of behang aan te brengen.

Wand- en plafondafwerking

Na het intrekken in een nieuwbouw woning of tijdens de renovatie van uw eigen woning moeten de muren en plafonds worden afgewerkt. Kies je graag voor kwaliteit dan is een stukadoor bij Lareno de ideale vakman die hierbij kan helpen. Muren zijn altijd wat makkelijker te bereiken, alleen een plafond afwerking geeft minstens net zoveel voldoening. Al kan de prijs van een plafond afwerken wel iets hoger liggen dan die van een muur vanwege de werkzaamheden.

Wat kan er zoal gestuukt worden?

Vrijwel alle oppervlaktes kunnen worden voorzien van stucwerk. Het stucen zal voornamelijk op binnenmuren plaats vinden, maar ook een buitenmuur is een mogelijkheid. Voor binnen muren is haast alles werkbaar, van een klassieke slaapkamer tot een strakke afwerking in de woonkamer.

Stukadoor met een landelijke dekking

​Lareno biedt u een landelijke dekking met stukadoors. Dat betekent dat er ook een stukadoor specialist bij u aan de slag kan gaan in Nederland tegen een zeer scherp tarief. Tevens zijn we vaak werkzaam in de onderstaande steden:

Vraag een prijsopgave aan

Vul hieronder het stappenplan in en ontvang binnen 24 uur een prijsopgave in uw e-mail.

Danku, we hebben uw aanvraag ontvangen
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Veelgestelde vragen

Waarom is renovlies goedkoper dan stucwerk?

Renovlies droogt sneller nadat het is aangebracht dan stuc/pleisterwerk, dat zorgt ervoor dat er sneller achter elkaar kan worden gewerkt. Stuc/pleisterwerk heeft een droogtijd van ca. een à twee weken voordat er geschilderd kan worden. Renovlies kan daarentegen in dezelfde week worden aangebracht, afgewerkt én geschilderd in een kleur naar keuze.

De vuistregel is dat waar uw woning voor gestukadoord/gepleisterd kan worden, u voor hetzelfde bedrag uw hele woning met renovlies heeft afgewerkt én geschilderd in kleur naar keuze.

Op welke oppervlakten kan renovlies aangebracht worden?

Renovlies is aan te brengen op veel verschillende ondergronden zoals: Prefab beton, kalkzandsteen, ytong, gipskartonplaat, kanaalplaat, breedplaat, fermacell.

Is renovlies later nog over te schilderen?

U kunt renovlies ten alle tijden overschilderen in een andere kleur.

Zijn naden zichtbaar in mijn muren?

Door het gebruik van de hoogste kwaliteit 200grams renovlies kunnen we deze renovlies naadloos aanbrengen. We lopen alle muren ook nog eens na en indien nodig vullen we naden nog met een lichtgewicht vulmiddel alvorens we gaan schilderen.