Schilder gezocht? Lareno ontzorgt omtrent het schilderwerk in en rond het huis

Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning, renovatie of de zakelijke markt, eens in de zoveel tijd is het schilderwerk in huis toe aan een nieuwe frisse laag. Dat komt doordat de verf na verloop van tijd gaat verkleuren, zijn glans verliest en daardoor ook minder goed bescherming geeft aan uw kozijnen en deuren. Ook na schade van nicotine, roet of waterschade kan een nieuwe verflaag de oplossing zijn. We gebruiken dan een speciale isolerende muurverf die zorgt dat het weer eruit komt te zien als nieuw.  Dus zoek niet verder want bij Lareno bent u aan het juiste adres voor diverse schilderwerkzaamheden.

Schilderwerkzaamheden

Contacteer ons vrijblijvend over Informatie aangaande binnen schilderwerk en buitenschilderwerk. Hierbij lichten wij de mogelijkheden toe van schilderwerk. Denk aan wat er zoal geschilderd kan worden zoals trappen, kozijnen, muren en plafonds. Naast het schilderen met een roller en een kwast zijn er nog andere opties, zoals: Spuitwerk: Hierbij word de verf (of latex) aangebracht met behulp van een spuitmachine. Sauswerk: Door het sauzen kan alles netjes worden afgewerkt. Een schilder kan dit door gebruik van speciale rollers prachtig egaal afwerken voor een mooi eindresultaat.

Schildersbedrijf Lareno

Om het huis goed aan te pakken bent u bij Lareno aan het goede adres om uw schilderwerken snel en vakkundig uit te laten voeren. De schilders van Lareno in de regio zullen dit namelijk vele male sneller en efficiënter doen tegen een scherp tarief en de kwaliteit is gegarandeerd!

Schilder prijzen en kosten

Goed om te weten is dat de prijs meestal wordt uitgedrukt in een uurtarief of een tarief per m2. Middels een (telefonisch) gesprek stellen we de omvang van de schilderklus vast en is het mogelijk om een totaalprijs voor alle werkzaamheden en materialen te krijgen. Wanneer u een schilder van Lareno inhuurt krijgt u vooraf duidelijkheid over alle kosten, dus geen verassingen. U ontvangt vervolgens een vrijblijvende offerte.

Schilders met een landelijke dekking

​Lareno biedt u een landelijke dekking met schilders. Dat betekent dat er ook een schilder specialist bij u aan de slag kan gaan in Nederland tegen een zeer scherp tarief. Tevens zijn we vaak werkzaam in de onderstaande steden:

Vraag een prijsopgave aan

Vul hieronder het stappenplan in en ontvang binnen 24 uur een prijsopgave in uw e-mail.

Danku, we hebben uw aanvraag ontvangen
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Muren
Voer bij de eerste vraag 0 in als u uw muren niet wilt voorzien van renovlies en ga naar de volgende stap.
Plafonds
Voer bij de eerste vraag 0 in als u uw plafonds niet wilt voorzien van renovlies en ga naar de volgende stap.
Dakbeplating
Voer bij de eerste vraag 0 in als u uw dakbeplating niet wilt voorzien van renovlies en ga naar de volgende stap.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Veelgestelde vragen

Waarom is renovlies goedkoper dan stucwerk?

Renovlies droogt sneller nadat het is aangebracht dan stuc/pleisterwerk, dat zorgt ervoor dat er sneller achter elkaar kan worden gewerkt. Stuc/pleisterwerk heeft een droogtijd van ca. een à twee weken voordat er geschilderd kan worden. Renovlies kan daarentegen in dezelfde week worden aangebracht, afgewerkt én geschilderd in een kleur naar keuze.

De vuistregel is dat waar uw woning voor gestukadoord/gepleisterd kan worden, u voor hetzelfde bedrag uw hele woning met renovlies heeft afgewerkt én geschilderd in kleur naar keuze.

Op welke oppervlakten kan renovlies aangebracht worden?

Renovlies is aan te brengen op veel verschillende ondergronden zoals: Prefab beton, kalkzandsteen, ytong, gipskartonplaat, kanaalplaat, breedplaat, fermacell.

Is renovlies later nog over te schilderen?

U kunt renovlies ten alle tijden overschilderen in een andere kleur.

Zijn naden zichtbaar in mijn muren?

Door het gebruik van de hoogste kwaliteit 200grams renovlies kunnen we deze renovlies naadloos aanbrengen. We lopen alle muren ook nog eens na en indien nodig vullen we naden nog met een lichtgewicht vulmiddel alvorens we gaan schilderen.